Mevlana'yı anlamak için kırk fırın ekmek yemesi lazım yazarın. Zira çöl'leşmiş ruhların bir anda suyu kana kana içmesi zarar verir. Hz. Muhammed'e yürüyen Kur'an deniyor. Peki o Kur'an'ın kendisi mi? O zaman Allah Kur'an'a Kur'an mı indirdi? Mecazlardan çıkamayanlar çölde yolunu kaybetmiş kişiler gibidir. Seraplarla hükümler verirler. Seraplar hiç gerçek değerlendirme gibi olur mu?
Satın Alma OnaylıBu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Tevhidi bilen celaleddin rumiyi anlamıştır.O mesnevisinde şöyle der ...Hz Muhammed öyle bir zat ki herkes onun nimetlerine,onun rızk taksimine muhtaçtır.o olmasaydı gökyüzü olmazdı, dönmezdi … celaleddin ruminin muhammedi Hristiyanların isa inancını geçmiştir.
Satın Alma OnaylıBu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
O kadar uğraşmaya gerek yok ki anlamak için.. 40 fırın ekmek yiyip anlayan Allah cc rızasını mı kazanacak. Basit söylemler bunlar. Herşey ortaya konur.. Alacağını alırsın.. 40 fırın ekmeği Kur'an'ı anlamak için ye..Eğer bir insanın aklı yok ise kaç fırın yersen ye..Sadece kalori alır..Allah cc hepimizi yolunda daim kılsın..