Osmanlı Tokadı
M. Eymür'ün analiz adlı kitabına göre daha objektif ve somut bir kitap olmuş.
Kitapta en çok Doğu Perinçek'e yer ayrılmış ki şu anda ergenekon davasından güçlü delillerle yargılanmasından bunun ne kadar doğrıu bir davranış olduğunu anlayabiliriz.Perinçek bazen solcu,bazen sağcı, bazen terörsit olarak itham ediliyor.Zaten derin devletle bağlantılı oldugu aşikar olan bu adam hakkında bir çok bilgilere ulaşabilirsiniz bu kitaptan.(pkk kamplarındaki fotoğraflarına kadar.)

Bunun dışında "Teşkilatın iki silahşörü" adlı kitabın yazrazı Soner Yalçın'ıda yerin dibine sokuyor ve bu kitabını tamamen yalanlıyor.Soner Yalçını bildiklerini çarpıtmakla itham ediyor vs.

Kitabın som bölümünde ise medya-istihbarat ilişklilerine yer veriyor ve kendisiyle ilgili çıkan haberlere cevap veriyor ve kendini aklamaya çalışıyor.

Ve daha bir çok ilginç bilgiler var kitapta okumanızı tavsiye ederim