Satın Alma OnaylıBu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Yazarın Uçurtma Avcısı adlı kitabını okuduktan sonra bu yazarın bir başka kitabını daha okumalıyım diye düşünmüştüm ve umduğumu,aradığımı buldum diyebilirim.Yazarın üslubu çok iyi,anlatımı duru ve akıcı ama olaylar hep hüzünlü,hep gözyaşı var.Tabi yazarın yetiştiği ülkenin kaderi aslında bu,bir seçim değil.Meryem'in ve Leyla'nın kesişen hayat hikayelerini içiniz burkularak okuyacaksınız.Bazı ülkelerde insan olmanın dahası kadın olmanın bedeli çok ağır ne yazık ki.Çok etkileyici bir kitap.
bende uçurtma avcısından sonra bu kitabı okumaya karar verdim.soluğumu tutarak okudum.aslında okudum denemez , kitabı izledim adeta.ağlayarak izledim.kitabı düşündüğünüzde aklınızda okuduğunuz sahneler adate canlanıyor . . . yaşadığımız ülkeye sahip olduğumuz haklara şükretmeliyiz.afganistanda kadın olmak hiç kolay değil.sadece sonu için bile iyiki okudum diyorsunuz . . .meryem ve leylanın içler burkan hayat hikayesini kesinlikle okumalısınız . . .teşekkürler khaled hosseini . . .
Satın Alma OnaylıBu ürün yorum sahibi tarafından satın alınmıştır.
Kitap öyle güzel kurgulanmış ki..okumuyor yaşıyorsunuz sayfaları..yeri geliyor durun,yapmayın,bu kadar da olmaz diye bağırmak geliyor içinizden.uçurtma avcısı kadar olmasa da keyifle bitirdiğim,yer yer takdir ettiğim bu kadınları okumaya değer.