firdevs35
Hayata karşı hepimizin farklı tutumları var.Bu tutumları yaşadıklarımız,huylarımız,çevremiz ve niceleri etkiliyor.Biz her ne kadar uğraşsak da aslında tek yaşadığımız kaderimiz de yazanlar.Evimiz sıcak ve güvenli peki ya kapının ötesi?
Her ne kadar uzak bir devre ait olsa da Hamlet 'de de bunlar anlatılıyor.
Prens ve kıskanılası bir hayatı olan hamlet; amcasının babasını öldürmesi,annesinin amcasıyla evlenmesi ve sevdiği kızla arsının bozulması üzerine siyahlara bürüp amcasından intikam almak ister fakat bunu bir türlü gerçekleştiremez.
Aslında kitap da anlatılan şudur:
Kim kendini öldürmek bu kadar basitken hayata sımsıkı bağlanmak zorundadır?İşte bu kitap da bize bunu açıklamaya çalıiıyor.Müptelası olmayacaksanız mutlaka okuyun Zaten ben antik yayıevini çok seviyor ve beğeniyorum.Kitabı özellikle bu yayın evinden tavsiye Ediyorum.