akgulbe
Kitabı henüz bitirmedim ama yorum yazmak için sabırsızlandım.Okurken çok duygulandım.Kitapta her şeyden biraz var:aile sorunları,yıllardır gizlenen gerçekler ve bu gerçeklerin değiştirdiği hayatlar,gençlik problemleri,bölünmüş aile problemleri ve çözümleri,sevgi,duygusallık ve tabii ki cinsellik.Fakat buradaki cinselliğe farklı gözle bakılabiliyor.Yani sadece cinsellik gözüyle değil de,içindeki duyguları ve sevgiyi de içinde barıdırdığı için hayatın en doğal ihtiyacı ve mutluluğun bir parçası gibi hissediyor insan.
Ayrıca 12 yaşındaki bir kızın duygularına ve korkularına ortak olup onunla birlikte yaşıyorsunuz ve her şeyin güzel bir sonla bitmesi için dua ediyorsunuz.Yani en azından ben böyle hissettim.
Yer yer sıkıcı gibi gelse de,olayların nasıl geliştiğini merak etmeden duramıyorsunuz.Kitabı herkese tavsiye ediyorum,özellikle de bölünmüş aile anne babaları için;)İyi okumalar!