Yurdanur Ekşi
Kitapkurdu
Kitabın ikinci basımında bu kitapta kesinlikle iyileştirilme yapılmalı. O kadar tekrar var ki insanı sıkıyor. En çok eleştirdiğim de karşılıklı konuşmalarda kullanılan “hıım” kelimesi oldu, ben diyim 700 siz deyin 1000 ve belki daha çok var. Bu nedir ya dedirtti bana...Mesela çok güzel bir yolda arabanızla seri halince giderken ani fren yapıp bütün keyfinizi kaçıyordunuz gibi
Seromoni
Seromoni 17 Mayıs 2021
Hmm ifadesi olmasa o ifadenin cevap olduğunu ve Halil Amca'nın sözü olmadığını anlayamayız. Kitapda bahsi geçiyor, kaçırmış olmalısınız.
Yurdanur Ekşi
Yurdanur Ekşi 27 Mayıs 2021
Bu kitaba çok uzun bir yorum yapmıştım fakat yorumun kesilerek yayınlanmış Kitapyurdu tarafından. Son zamanlarda da eleştirdiğim hiç bir kitabın yorumu da eklenmemiş! ‘Hımm’ kelimesi kitapta okuma motivasyonunu düşürüyor bana göre ama size göre de yazılanların anlaşılması açısından ihtiyaç olabilir...(bir kitapta yaklaşık 1000 veya üzeri kelime nedir yahu) Okuma olarak herkes aynı hitaptan hoşlanmaya da bilir.. hımm kelimesi ile siz Halil amcanın cevabını anlayamayız diyorsunuz, bu sizin görüşünüz. Bana göre hiç ama hiç gerek yok.. orada karşılıklı bir konuşma var ve konu olarak kimin neye cevap verdiği yada nasıl, neye, kime soru sorduğu bariz belli... Bu bence kişinin kitap okuma alışkanlıklarıyla alakalı bir durum.. şimdi çok merak ediyorum!acaba Kitapyurdu yine yorumu mu kesecek mi ?
Mehmet Baraç
Mehmet Baraç 16 Mart 2022
Kesinlikle size katılıyorum. Hem aşırı tekrar hem de neredeyse kitabı okumama engel olacak "hımm" cümlesi. Doğrusunu söylemek gerekirse sinirlerimi bozdu.