çağanoz
Kitapkurdu
Kenan sol görüşlü ancak cesaretsiz bir adam. Geçmiş dönemde çok korktuğu için arkadaşlarının yanında yer alamamanın ezikliğini hala yaşayan bir adam. Düzenli bir hayatı, dışardan mutlu görünen bir evliliği var. Ancak o yıllar önceki dönekliğini hazmedememekle meşgul.
Yaşayamadığı gençliğinin, ortaya koyamadığı görüşlerinin ve zamanında yapamadığı sisteme başkaldırının simgesi olabilecek Günsel le tanışır.
Donmuş duyguları çözülür, yaşadığını hissetmeye başlar. Ancak artık genç değildir ve gençken yapamadığı başkaldırıyı 40 ından sonra yapmak göründüğü kadar kolay olmaz.
Toplumun değer yargıları ve sistemin dişlileri arasında sıkışıp kalmış hayatlar ve bütün bir hayatı harap eden suçluluk duygusu.