umutseyhan75
Kitapkurdu
Stephen King'den "benzersiz" ve "kusursuz" bir başyapıt. Her sayfasında hem genişlik, hem de derinlik hızla artarken, romanın içinden çıkamaz duruma geliyorsunuz. Müthiş bir roman.
EREN YALÇIN: Kitap okumayı sevmeyen neden kitap okur anlamadım ama filmi çıkalı 10 seneden fazla oldu ve bu romanın asıl yayın tarihi 1990. Siz herhalde Stephen King'i Türk zannettiniz :)))
zeynep-halil: Karakterlerin gereksiz detayları dediğiniz karakter tanım ve analizleri az olursa ona ucuz roman, hiç olmazsa çizgi roman derler. Siz iyisi mi çizgi romanlarınıza dönün. Dan Brown okuyun. Ya da sizin için en iyisi MEtal Fırtına!
TREVOR: Ayrıntılarla boğulmak değil, orijinal romanı okumak denir ona. Ki sizin "normal" baskı dediğiniz, aslında kısaltılmış metindir.
Stephen King'in bu mükemmel romanı için yapılabilecek tek eleştiri, Altın Kitaplar'ın onu 22 yıl geç yayınlamış olmasıdır.