turkred
Kitapkurdu
bazılarının hala dilleri dursa bile elleri durmuyor bunu aşagıdaki yorumlardan görebilirsiniz.Yaşar nuri hoca gökten zenbille inmedi 15 sene önce de dünyadaydı ve yine kitaplar yazıp konferanslar veriyordu.pekiii bu yaşar nuri hocayı karalama kampanyası neden yaklaşık 6 yıl önce başladı.
esasında cevabı basit yaşar nuri hoca hiçbir cemaat yada tarikata üye olamdıgı yada bu tür cemaatleri desteklemedigi için.ne zamanki yaşar nuri hoca televizyon kanalları sayesinde daha geniş bir kitleye ulaştı ve onlara din sandıklarının bir dolu hurafe oldugunu ve gerçek islamı anlattı.Bazı kurbagalar bataklıklarından kafalarını çıkarıp ne oluyor demeye başladılar.çünki gerçek islam hiç onların anlattıgı yada cemaatlerine söyledigi gibi degildi ve cemaatleri de bunu duyarsa ne olacagından korktular.hem parasal hem de siyasal desteklerinden olmak demekti cemaatlerinin uyanması ve alelacele bir karalama kampanyası başlattılar.ve kampanya hala devam ediyor.
Yazık ki türk gençlerine örnek diye yaşar nuri hoca gibi insanlar yerine istiklal mahkemelerinde yargılanmış cumhuriyete ve demokrasiye karşı olan said-i kürdi(nursi: nuru kim kaybetmişte kürdi bulmuş) gibi insanlar gösteriliyor.Ah üzülmemek mümkün mü??