tatlibela16
kitap bence çok mükemmmel defalarca okununması gereken bir kitap iyice anlamak için bir düşününce olayları şugün günümüzde yaşananları gerçekleri çok güzel anlatıyor.bazı arkadaşlar kitabı tam anlamaıyla anlayarak okumamılşar herhalde bunun için tekrar okumaları gerekir çünkü gözden kaçmış dikkat edilmemiş satırlara ihanet eden sadece politikacılar siyasetçiler değil askerlerdende bahsetmekte bazı tabur kamutanların bu işe karışmadıklarını operasyon yapmadıklarını anlatmakta zaten cem ersever hakkında yazılan yazıda bazı rütbelilerin cem ersever için çok konuşuyo gibi kelimeleri vardı orayı okumalarını öneririm ozaman ne kadar objektif bi yaklaşımda bulunulduğunu anlarlar kitapı 2 günde okudum şuanda kitap yanımda olsaydı sayfasını yazardım bende çünkü onlara dikat ettiğim için önemli olanların altını çizdim.
Tşkler paşam bazı gerçekleri gün yüzüğüne çıkardığın bizi gerçekelre yüzleştirdiğin için. umarım bizlerde gereken cevabı verebiliriz oynanan oyunlara ama benim izlemlediğim bizim halkımızı malesef tabiki istisnalar kaideyi bozmaz ama bana dokunmayan yıl bin yıl yaşasın modunda ben cebimin dolmasına bakarım diyor bu çok üzücü..
umarım artık herşey değişir ve TÜRK Gençliği, MUSTAFA KEMAL'in askerleri bu işe dur deme vakti geldiğini tüm dünyaya gösterir...ATAMIZ bizlere savaşmayı değil ölmeyi emretti ama son olaylarda gördük bazı partileirn elinde oyuncak olduk TSK'nın yetkileri sınırlandığı için bişey yapamadı ve kaçırılan askerler bence MUSTAFA KEMAL'in askeri olamaz Yüce rabbimiz onlara ŞEHİTLİK mertebesini layık görmedi kirli oyunların için de kendileirni buldular.