banner
Beş Surenin Tefsiri

Beş Surenin Tefsiri

Birçok müslüman Kur’an’ı ibadet ve sevap kastıyla okur. Oysaki o bir amaç değil, insana dünyada ve ahirette mutlu olmanın yollarını gösteren ilahî bir ışık, cehaletin karanlıklarını dağıtan eşsiz bir nur, Hakk’a çağıran ve doğruya ileten yüce bir rehberdir. Sahabiler Hz. Peygamber’in de örnek nitelikli önderliğiyle Kur’an’ı okuyarak tüm aşırılıklardan arınıp “orta ümmet” niteliğini kazandılar. Ondan öğrenip yaşadıklarıyla yaklaşık 23 yıllık bir zaman dilimi içerisinde “İnsanlar için çıkarılmış en iyi ve örnek bir toplum’ oluşturdular.
 
Kur’an’ı okumak ve yaşamak için herkesin arapçayı öğrenmesi imkansızdır. Bu sebeple kişi kendi dilinde yapılmış olan çeviri ve tefsirlerden faydalanarak Kur’an’ı anlayıp yaşayabilir. Elimizdeki mevcut Türkçe çeviriler hem maksadı tam olarak ifade edemediklerinden hem de konu bütünlüğü içerisinde yapılmadığından Türk okuyucusunun ihtiyaçlarına yeterince cevap verememektedir. Kendi müfessirlerimizin yaptığı Türkçe tefsirlerin de lüzumundan fazla uzun olması okuyucuyu bıktırmakta dolayısıyla maksadı yeterince gerçekleştirmekten uzak bulunmaktadır.

Liste Fiyatı: 255,00
Yayın Tarihi: 01.01.2018
ISBN: 9789756004869
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 445
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 296 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
204,00

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 128

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 183,60
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bes-surenin-tefsiri/37955.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5304769/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner