banner
Cadılar Dışarıda

Cadılar Dışarıda

“Hayal görmenin lüzumu yok,” dedi Havamumu Nine.
“Her şey zaten yeterince kötü.”


Birbirinden ateş, barut ve su kadar farklı olan üç cadı, zorlu bir hedef ve öngörülemeyen tehlikelerle dolu upuzun bir yolculuk. Hem de maalesef… hep birlikte.

Kült yazar Sör Terry Pratchett’ın, dünya çapında 85 milyonun üzerinde satan 41 kitaplık “DiskDünya” serisi, on ikinci kitabında, Koçbaşı Dağları’nın üç cadısı Havamumu Nine, Ogg Ana ve Magrat Sarımsak’ın amansız bir görev uğruna yaban ellere gittikleri Cadılar Dışarıda’nın sıradışı hikâyesi ile yoluna devam ediyor.

Epik destanlardan beslenen, gücünü masallardan alan ve mutlu sonlara karşımücadele eden kitapta; DiskDünya’yı çetrefilli ve ölümcül bir savaş sarıyor.

“Hikâyeler önemlidir. Ve hikâyeler, sadece bitmek ister. Daha sonra ne olduğuna ise hiç aldırmazlar…”

Hikâyelerin önemini en iyi bilen cadılardır ve tabii ki cadılar için bu hikâyeleri kullanmanın bin bir türlü yolu vardır. Bu kez, çıktıkları alengirli yolun sonunda, cadıları bambaşka bir cadı bekliyor. Üstelik göz ardı ettikleri bu cadı, hikâyeleri hunharca ve şeytanice kullanan, son derece kötücül biri... Hem de tanıdık biri...

DiskDünya’nın en sevilen karakterlerinden Havamumu Nine, Ogg Ana ve Magrat Sarımsak için şimdi tek yürek olma, bataklık büyüsüyle ve şehri ele geçiren sihirle savaşmak üzere bilenme zamanı!

Niran Elçi’nin pürüzsüz Türkçesi ve Delidolu’nun özenli baskısıyla okurlarının beğenisine sunulan Cadılar Dışarıda, kulak yırtıcı cadı sesleri eşliğinde akıp giden aykırı macerasıyla "DiskDünya" hayranlarının aklını başından alıyor! Üstelik bu kez her zamankinden de komik!
 

Liste Fiyatı: 219,00
Çevirmen: Niran Elçi
Yayın Tarihi: 16.11.2017
ISBN: 9786055060992
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 344
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 76 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
164,25

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 70

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 151,11
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cadilar-disarida/442540.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4939297/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner