banner
İçindeki Çocuk Bir Yuva Bulmalı

İçindeki Çocuk Bir Yuva Bulmalı

(Neredeyse) Tüm Sorunların Çözüm Anahtarı

 Kendi değerinin farkında değil misin? 
Sevdiklerinle yaşadığın ufacık bir sorun yüzünden 
onlara aşırı tepki mi gösteriyorsun? 
Ya da arkadaşının söylediği basit bir lafı yanlış yorumlayıp kendini güvensiz mi hissediyorsun? 
O halde içindeki çocuğa bir yuva bulma zamanın 
gelmiş demektir! 
 
 
İçimizdeki çocuk doğduğumuz andan itibaren ailemiz, arkadaşlarımız gibi bağlanma kişilerimiz aracılığıyla edindiğimiz tüm tecrübelerimizin, izlerimizin toplamıdır. İleriki hayatımızda içimizdeki çocuğun etkileri büyüktür. Çocukluğumuzda aldığımız yaralar ve edindiğimiz olumsuz tecrübeler bilinçaltımızın öyle derinine işler ki yetişkin yaşantımızda bunlar doğrultusunda eylemde bulunuruz. Peki, temel güvenimizi kazanıp ilişkilerimizi nasıl düzenleyebiliriz? Psikoterapist Stefanie Stahl’a göre bunun için içimizdeki çocuğa bir yuva bulmamız gerekiyor. Çünkü eğer içsel yuvamız olmazsa kendimizi güvende ve rahat hissedemediğimiz gibi, bu içsel huzursuzlukları dışa da yansıtırız. 
 
İçindeki Çocuk Bir Yuva Bulmalı, alıştırmalar ve meditasyonlar aracılığıyla kendimizi nasıl savunabileceğimizi, sorunlarımızın üstesinden hangi yollarla gelebileceğimizi ve negatif düşüncelerimiz ile içsel güvensizliklerimizin toplandığı içimizdeki “gölge çocuğun” yaralarını nasıl iyileştirebileceğimizi anlatıyor. Diğer yandan da içimizdeki “güneş çocuk”la nasıl arkadaşlık kuracağımızı, nasıl daha güçlü ve mutlu bir hayata sahip olacağımızı, sınırsız potansiyelimizi nasıl keşfedeceğimizi gösteriyor. 
 
Stefanie Stahl, bizi mutsuz eden alışkanlıklarımızdan ve davranış kalıplarımızdan kurtaracak çok sayıda alıştırmayla yeni bakış açıları ve davranış biçimleri kazanıp daha kaliteli ilişkiler kurmamızı sağlıyor ve mutlu bir hayata sahip olabilmenin yollarını sunuyor. 

Liste Fiyatı: 249,00
Çevirmen: Azra HerrsCher
Yayın Tarihi: 09.01.2019
Orijinal Adı: Das Kind in dir muss Heimat finden
ISBN: 9786052995914
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 256
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 2.579 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
136,95

Süper Fırsat?

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 96

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/icindeki-cocuk-bir-yuva-bulmali/487857.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7707184/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>