banner
Peymani Tılsım

Peymani Tılsım

Osmanlı'da bu tür muskalar, tılsımlar; savaşlara gidenler, yeniçeriler, sevdalılar, ruhi bunalımlar için çok kullanılmış ancak sonra bu ilim gözden düşmüştü.
Ama siz buna ilim dediniz.
Evet öyle dedim. Bu ilim, bütün ilahi dinlerin felsefesi içinde yer almış. Her varlığın bir kalbi vardır. İslam dininin de kalbi Fatiha suresidir. Bu ilim, surenin 7 ayetinin toplamı 28 sayısı ile başlamış ve Haccac zamanında sesli harfler eklenerek son halini almıştır. Bu konuda en büyük başarı ise, hayatın bütün gizemlerini barındırdığına inanılan ve tılsımların anası olarak bilinen Peymani'de görülmüştür. Paha biçilemeyen bu tılsım, bütün dinlerin üzerinde bir manevi değerinin olduğu rivayet edilir..

Gayrimüslim bir işadamının mezarlıkta ölü olarak bulunmasıyla başlayan olaylar zinciri, işadamının ölümünden önce yeğenine verdiği bir tılsım ile tarihin derinliklerine kadar uzanır.

Liste Fiyatı: 11,11
Yayın Tarihi: 10.05.2006
ISBN: 9789758724673
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 303
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 113 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/peymani-tilsim/81751.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:103581/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner