Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Mustafa Akyol Tarafından Yapılan Yorumlar

10.09.2003

Kendisini alim yerine koyanlar nerede?
hani camilerde basbas bagira cagira ortaligi
yikarcasina vaaz fetva verenler. (burada öyle, burasi almanya) ehli sünnet olmayanlari kafir ilan edenler, cübbeli ahmet hoca, falan filan hoca, daha besmeledeki sayiyi dogru dürüst sayamayan zavallilar.
Celalettin Rumiden: "Dogru yolu bilmeyebilirsin, ama dogru yolu bulmak istiyorsan, o zaman esegi izle. Esek ne tarafa gidiyorsa sen tersine git."

Esek cok anirir, bol bol sex ister,
disi esegin sesinden bile galeyana gelir,(onun icin onlara göre kadinin sesi bile haramdir) ayrica cok inatcidirda.

normal olarak insan esege biner, esek insana binmez! ama yüzyillarca bu esekler insanlara binmisler! halen daha biniyorlar.
onlar hic sasmazlar, hatta onlarin sasmasi üstelik birde rahmettir ha unutmayin.
onlar peygamberlerin varisleridirler üstelik.
onlara takildinizmi hic sasmazsiniz. onlardan
hangisine takilirsaniz takilin, hepsinin gittigi yol en dogrusudur. birbirleriyle ara sira anlasmazliga girseler bile siz bakmayin o hallerine, onlarin halinden sizler anlamazsiniz, sizler alim olmadiginiz icin cahillerdensiniz ve daha koyun gibi güdüleceksiniz, onlarin mertebesine gelmek icin sizler ohoooo 20-30 sene hadis,ilim,bilim ögreneceksiniz, onlari hic sorgulamayacaksiniz ve her zaman itaat edeceksiniz. yo degilse hicbir zaman onlar gibi olamazsiniz.
diyelimki siz 20-30 sene ilim,bilim,hadis ögrendiniz, sünnetlere tam uydunuz, ve en sonunda bir alim olmayi nihayet basardiniz.
o zaman iste sira sizde! bulun yaniniza bir kac mürit ooohhh, elinizi öpsünler, suyunuzu getirsinler, hatta size kadin bile bulurlar belki.
yavasda olsa bu aniranlarin sonu geliyor,
daha kendilerini bile savunamiyorlar, sizlere
söyliyeyimmi neden savunamiyorlar!?
cünkü onlarin savunmasi sadece silahla, öldürmekle olur! onlarda akil ne gezerki?
ama bu cagda bu öyle cabuk ve kolay olmuyor artik degilmi!?
eger ellerinden gelse benim gibi kendilerine
dil uzatan adamlari bir bardak suda bogarlar.
dine en cok zarari veren alimlerdir.




28.08.2003

Gercekler bazen agir, cok agir gelebilir!
Kimileri bu gercekleri hazmedemiyebilirler.
Kimi gercekler öyle bir gercektir ki, tadi ne yazik ki zehirden acidir!
Aslinda hic de aci degildir gercekler! Ama,
bir topluluk düsünün ki 1000 senedir devamli atalarinin sapmis olduklari dogmalari din diye körü körüne izlemis, ve bu dogmalara sarilmis olan kisiler, bu kitabi kabullenmekte büyük zorluk cekeceklerdir!
Allah onlarin yardimcisi olsun. lütfen inatci
olmayiniz, atalarinizdan dedelerinizden kalma
gelenek ve görenekleri din diye kabullenmeyiniz.
Ne sünnet olmak dinde var, nede bakire kiz almak!
Ne erkegin üstünlügü var nede kadinin!
üstünlük ancak takvadadir!

nasil siyahin beyaza, beyazin siyaha, arabin türke, türkün araba bir üstünlügü yoksa, erkeginde kadindan bir üstünlügü yoktur!

En sonuncusu benim cok agirima gitti (maalesef öyle gördügüm ve öyle yetistirildigim icin!) bana zehir gibi geldi,
ama Allah öyle bildiriyorsa kabullenmek zorundayim degilmi!?
Kadinlara artik esit gözle bakiyorum!
isteyen light erkek desin isteyen kilibik!

Eger su sacma sapan hadis üreticileri bilselerdiki, onlarin hadisleri 1200 sene sonra halen okunacak, onlar o zaman simdikinin 100 misli hadis üretirlerdi, ve bugünün insanlarinin aptalligina sasarlardi.

Ya birde Peygambere 9 yasinda kiz aldi diye
iftira atan sapik (z)alimlere ne demeli?
Bence bunu kendisine pay cikarmak isteyen
sübyanci (z)alimler toplulugu uydurdu!
Birde iki yüzlülük ederler, peygamberin arkasindan selam salavat ile!
Sanki bunlarin selamina pek ihtiyaci var peygamberinde, siz ona iftirada bulunmayin yeter, sapitmis zalimler!
Eger peygamber bugün hayatta olsa idi, onu ilk evvela alimler ve asiri dinciler ret ederlerdi!

Eger Peygamber bugün hayatta olsa idi herhalde deve ile degil ucakla seyahat ederdi degilmi!?
mum yakmaz, lamba yakardi!?
cübbe giymez, ceket kravat giyinirdi,
eli ile yemez kasik ile yerdi (eger siz dag basinda, cölde kalirsaniz, sizde elinizle yersiniz degilmi? cölün ortasinda yoksa lüksmü ararsiniz?)
ama gelin görünkü adamlar peygamberin getirdigi Kurani alacaklarina, onun hayat bicimini din diye almislar.
Elbette peygamberin verdigi alinsin, onun yolundan gidilsin, ama bu demek degildirki
onun gibi yeyin icin, onun gibi yatin kalkin, onun gibi giyinin, vs. vs...
abartmanin bu kadarida olmaz!

Saygilar!