Toplam yorum: 3.284.917
Bu ayki yorum: 6.423

E-Dergi

NAZMİYE ÇAKIN Tarafından Yapılan Yorumlar

21.10.2025

Her yara sahibine göre kanar diyerek, kitabı ile kendi samimi ve cesaret dolu hayatını yazan yazarımızın kalemine sağlık okurken çok keyif aldım
20.10.2025

İçinde bulunduğumuz ilişkiler bazen bir sığınak olarak gelir bize. Kitapta toksik ilişkiler anlatılmış üzüntü yada kızgınlıkla okudum bazılarını ama çok güzel bir ders veriyor bir anlık öfke yenilgisi herşeyi altüst edebilir dikkat edelim. Yazarın kalemine sağlık.
20.10.2025

Polisiye ve macera dolu merak uyandırıcı bir kitap. Kahvemin yanında çok heyecenla okudum
20.10.2025

Polisiye ve macera dolu bir kitap okuması çok keyifliydi
17.10.2025

Romanın merkezinde Ali Rıza var.

Rahmetli Aziz ve Nergis Kadın'ın oğlu. Annesi onu şehirde yatılı okumaya gönderiyor. Çünkü onun kalem tutan, vicdanlı, cesur bir insan olmasını istiyor. Ali Rıza, tam da böyle birine dönüşüyor. Okulunda sevilen bir öğrenci oluyor, edebiyatla tanışıyor, yazmaya başlıyor.

Ama hayat herkes için olduğu gibi onun için de kolay akmıyor. Annesinin vefatıyla birlikte zor günler yaşıyor.

Kitap boyunca onun çocukluğuna, öğretmenliğine, yazarlığına ve iç dünyasına konuk oluyoruz.

Yazar o kadar samimi, akıcı ve sade bir dille anlatmış ki bazı cümlelerde durup düşündüm, bazılarını tekrar tekrar okudum.