Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

damlasu pilcioğlu Tarafından Yapılan Yorumlar

15.05.2025

Kitap, Alex’in zaman geçirmek için bir sokak çetesi ile beraber işledikleri birçok suçtan sonra çete ile ayrılığa düşünce onlar tarafından ihbar edilmesi ve polis tarafından beyninin yıkanarak topluma kazandırılma çabasını ve sonrasını anlatıyor.
İnsan okurken yapılanlara gerçekten aşırı sinir oluyor. Bu kitabı okurken öyle sinirlenmedim diyen varsa kesinlikle sinirleri alınmış insanlardır.
Kitabın sonunda bile asla ana karaktere üzülmedim ve acımadım. Düşünün ne kadar sinir olduğumu
Her şeye rağmen yine de güzeldi. Akıcı bir kitaptı. Sinirlenirim ama yine de okumak istiyorum diyenlere iyi okumalar diliyorum.
13.04.2025

Kitap, New York’tan Buenos Aires’e yapılan bir gemi yolculuğunda, dünya satranç şampiyonu Mirko Czentovic, kendisi için beklenmedik bir rakip olan Dr. B. ile karşılaşmasını ve isimsiz bir amatör olan bu gizemli rakibin satrançla tanışmasının olağanüstü bir hikâyesini anlatıyor. Bir Nazi kurbanı olan Dr. B., o kara günlerde sadece satranç sayesinde ayakta kalabilmiş.
13.04.2025

Çocuk kitabı ama insan okuduktan sonra ondan çok daha fazlasını hissediyor. Kitap bir şeftalinin ağzından onun hikayesini anlatıyor.
Oğluma okuyacağım günü dört gözle bekliyorum
Çocuğu olan annelerime ve kendilerine hatta tüm kitap severlere tavsiye ediyorum
13.04.2025

Kitap gayet akıcı ve anlaşılırdı. Okurken genel de mahkumun hissettiklerini hissettim diyebilirim. Bazı kısımlar da o kadar çok yaşadım ki anlatılanları resmen benim canım yandı.
Korku, üzüntü, pişmanlık ve bir çok duyguyu hissettiriyor Hemde çok güçlü bir şekilde.
Her kitapta olduğu gibi bu kitapta biterken içimi bi hüzün kapladı. Sanırım okuduğum kitapların bitmesini hiç istemiyorum…