Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Gönül Kose Tarafından Yapılan Yorumlar

01.07.2025

Serhat Kaya, Bekleme Odası’nda sadece bir mekân değil, bir ruh hali inşa ediyor; içinde zamanın durduğu, umutların esir alındığı bir labirent. Sayfalar ilerledikçe, beklemekten öte, bekleyişin kendisiyle yüzleşiyorsunuz.

Kaya, sıradan hayatın gri tonlarını kırıp, insanın en kırılgan anlarını keskin bir bıçak gibi açıyor. Bekleme Odası, aslında yaşamın tam ortasında duran bir suskunluk; bir kalp atışı arasında sıkışmış, nefesini tutmuş bir sessizlik. Okuyucu, her satırda kendi bekleyişini sorgularken, aslında en derin yalnızlıklarla dans ediyor.

Kaya, kelimeleri serbest bırakıyor; onları kendi düzeninde değil, okuyucunun ruhunda dans ettiriyor. Yaşlı psikiyatrın sözleri ise bu fısıltınn en keskin en yalın hali...Bu yüzden Bekleme Odası sadece okunacak değil, yaşanacak bir deneyim.