Toplam yorum: 3.285.373
Bu ayki yorum: 6.900

E-Dergi

Ebru Uzun Tarafından Yapılan Yorumlar

05.02.2021

İnsanoğlunun aklını ve vicdanını devre dışı bıraktığında ne kadar acımasız olabilecegini çocuk kahramanlar üzerinden anlatan enteresan bir kitaptı. Tavsiye ederim.
09.05.2018

4 yaşındaki kızım kitabı çok beğendi. Çizimleri hikayeyle birebir örtüştüğü için çocuklar dinlerken çok keyif alıyor. Tavsiye ederim.
09.05.2018

Kitabın konusu ve çizimleri çok güzel. Sıcacık bir dostluk öyküsü. Kızıma 3 yaşındayken almıştım kitabı, 4 yaşını geçmesine rağmen hala severek dinliyor ve ezberlediği için artık kendisi bana okuyor. Tavsiye ederim.
09.05.2018

Yayazuladan sonra 4 yaşındaki kızıma bu kitabı da aldım. Bunu daha çok sevdi. Her sayfasını ezbere biliyor ve artık kendisi bana okuyor yatmadan önce. Çizimleri de oldukça güzel. Tavsiye ederim.
09.05.2018

Kızım 3 yaşındayken almıştım bu kitabı. Sayfalarını kendisi hareket ettirebildiği için çok mutlu olmuştu. Sayfaları kalın ve dayanıklı. Tavsiye ederim.