Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930
E-Dergi
ELAME SAKA Tarafından Yapılan Yorumlar
Kitabı oğlum için almıştım, öncesinde kendim okumak istedim ve filmini de ayrıca izledim ama kitabı daha çok beğendim. Kısaca şunu söyleyebilirim ki bizler her imkanı çocuklarımıza altın tepsilerde sunuyoruz ya aslında onlara iyilik yapmıyoruz. Yoktan var etmek , emek vermek ne kadar kıymetli şeyler aslında. Ve mutlu olmak için lükse bile gerek yok.... Her yaşta okunabilecek bir ilham kaynağı ve farkındalık kitabı bence.
Bir çırpıda okunabilecek güzel bir kitap olmuş. Ben beğendim, eski saf ve temiz zaman sevgisinin yıllar sonra tekrar bir araya gelmesi ile ortaya çıkan sıcacık bir konusu var.
Aziz Nesin der geçerim.. Okurken düşündüren, güldüren, eğlendiren bir eser. Okunmaya değer bir şans vermenizi tavsiye ederim.
Kapra yayınlarının bu fırsatlarını seviyorum. Güzel bir derleme olmuş felsefe konusuna yeni girenler için gayet anlaşılır bir şekilde keyifle okuyacakları bir set.
Bu kitabı almamı sağlayan ismi oldu, ama okuyunca iyi ki dediklerim arasına girdi. Kendi yaşamından kesitlerde hem güldüren, hem üzen hem de düşündüren Büşra Marsel beni pes etmeden devam etmesine gıpta ettirdi. Okumayan varsa bir şans vermenizi tavsiye ederim.