Toplam yorum: 3.284.917
Bu ayki yorum: 6.423

E-Dergi

Nazmiye Yılmaz Tarafından Yapılan Yorumlar

20.02.2018

benim oglum pek hoslanmadi ama simdilerde benim favorim
20.02.2018

beklentilerimi karsilayamadi maalesef. daha derin bilgiler belki de gercek yasamdan kesitlerle desteklenmesi faydali olabilirdi. bir annenin kendi tecrubelerinden oteye gidememis bir kitap. tabiki o annenin kendi tecrubesine saygi duyuyorum. ama kitap basligindan da anlasilacagi uzere cinsiyet derinine inememis ebeveyne genel bir bakis sunmaktadir.
20.02.2018

bu seti oglum daha 2 yas civarlarindayken okumustuk. tirnak kesmelerimiz bu setin tirnak kesme macerasiyla normallesti. olaylar cocuk bakisiyla cocuk diliyle anlatildigi icin yetiskinlere cok basitmis gibi gelebilir belki. ama kesinlikle cocuklar acisindan cok iyi bir dille ve kurguyla yazilmis. cizimini de cok basarili bulmasam da basarili diyebilirim.kesinlikle tavsiye ederim.
20.02.2018

oglum yaklasik 3 yasindan beri bu setle ilgilendi. simdi 5 yasinda ama artik ben daha fazla okumak istemiyorum. bazi kitaplar arasinda gerceklik verilemeye calisilirken tutarsiz anne tutumlari farkettim. kitabin birinde anne yavru tavsani sakin bicimde uyarirken baska bir kitapta siddetle bagirirken resmedilip hikayelendirilmis. bu tutarsizlik zamanla bende kitap hakkindaki dusuncelerimi degistirmeye yoneltti. setin genelini degerlendirdigimde 2 yildizli puanladim.