Toplam yorum: 3.322.916
Bu ayki yorum: 59

E-Dergi

Melis Mehmetoglu Tarafından Yapılan Yorumlar

26.05.2026

Bence serinin bu ikinci kitabı, ilkinden çok daha sürükleyici ve insanı içine çeken bir havaya sahip. Karakterlerin o gizemli ve tekinsiz hallerini okurken resmen hikayenin o karanlık atmosferini yanımda hissettim. Yazar hiç lafı dolandırmadan seyri öyle bir yerde değiştiriyor ki, sonraki sayfada ne olacağını merak etmekten kitabı elimden bırakamadım. Gizemli aşk ve ters köşe hikayeleri sevenlerin kaçırmaması gereken, çok akıcı bir devam kitabı olmuş.
25.05.2026

Bence Çıban, dışarıdan kusursuz duran hayatların arkasındaki o saklanan, can sıkan gerçekleri çok iyi yakalamış. Kitapta öyle toz pembe karakterler yok; herkes hatalarıyla çok gerçekçi ve bizden duruyor. Yazar hiç lafı dolandırmadan, süslü cümlelere kaçmadan sistemin çarpıklıklarını çok net anlatmış. Okuyup bitirdikten sonra bile insanı kendi kendine düşündüren, samimi bir iş olmuş.
09.05.2026

Bence bu kitap, uykuyu sadece "pili doldurmak" gibi görmeyi bırakıp, her gece dünyadan istifa etmek gerektiğini hatırlatıyor. Öyle teknik taktiklerle değil, ruhunu teslim etmeye hazirlanir gibi uyu ki sabah taze bir ruhla uyan diyen samimi bir dertleşme gibi. Kısa ama insanı yastığa gerçekten huzurlu bırakan bir etkisi var.
09.05.2026

Elmasın Kanatları’nı okurken, yazarın naif ve akıcı dili sayesinde hikayenin içine çekildiğimi hissettim. Karakterlerin hayallerine giden yoldaki azimleri ve kanat çırpışları bana hem ilham verdi hem de kalbime dokunan duygusal bir yolculuk yaşattı.
29.04.2026

Aklın bittiği yerde iman başlamaz; akıl doğru rehberi bulduğunda imana dönüşür. Akıl ve kalbin muazzam buluşmasına şahitlik etmek isteyenler mutlaka listesine eklemeli!