Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

habelece Tarafından Yapılan Yorumlar

09.05.2013

Tek beğenemediğim yönü kitaptaki boş kalan sayfalar, boş kağıt israfı gerçekten. ama diğer yönden baktığımız zaman sözcükleri ve kurduğu cümleler çok güzel . alıp her zaman sayfalarını karıştırıp okuyacağınız bir kitap.
08.05.2013

Güzel bir kitap, yani aslında bildiğimiz ama kabullenmediğimiz gercekler üzerinde durulmuş. Farklı bir bakış, iki kitabını da okumanızı tavsiye ederim.
16.05.2012

Osmanlı osmanlı diye bagırıyorlar eskıden eşcinsellere daha farklı bakılıyormuş sankı amacları farklıda olsun şu zaman zarfındakı ıgrenclıkler yok.. ama biraz olsun daha geniş ve dogrucu bakıyosunuz yoksa mukemmel bir kıtap degil Fazıl beyiin beyendigi erkeklere yadıgı ci nsel bir kitap..
21.03.2012

güzel bir roman hayatta nekadar geri dönseniz ve yeniden başlasanızda hıçbirşey degişmiyor.
21.03.2012

ali ve ramazandan sonra okudugunum en güzel eşcinsel bir roman.. çok iyi anlatılmış herkezin okuması lazım farklı bir pencere acıp sizlere görünmeyeni sunuyor.. zaten biliyoruz ama böyle ışık utan kitaplara ihtiyacım var .. okuumalısın.