Toplam yorum: 3.284.689
Bu ayki yorum: 6.195
E-Dergi
hilalkg Tarafından Yapılan Yorumlar
Erkek çocuk sahibi ebeveynlerin, erkek öğrencileri olan öğretmenlerin, çevresindeki erkekleri anlamak isteyen kadınların ve erkeklerin kısacası herkesin ama herkesin okuması gereken bir kitap. Tam bir başucu kitabı. Hayatın belli dönemlerinde tekrar tekrar başvurup ilgili yerlerin rehberliğine müracaat edilecek bir eser. Her yetişkinin eline en az bir defa almasını yürekten dilerim.
7 yaşındaki oğlum için almıştım, çok severek okuyor. Birinci kitap ile birlikte ilkokul çocukları için harika bir hediye olabilir.
Fabien Toulme'nin dilimize çevrilen tüm kitaplarını beğenerek okumuş biri olarak çocuk kitabını da 7 yaşındaki oğlum için almıştım. tahmin ettiğim gibi o da çok beğendi. İlkokul çocukları için ideal bir kitap.
''Hakim'in Yolculuğu'' ile gönüllere taht kuran Fabien Toulme'nin Türkçe'ye çevrilen en taze eseri. Toulme'nin kalemine ve çizimlerine bir kere alışınca artık vazgeçilmez oluyor. Her eserinin çevrilmesini dört gözle bekliyorum.
Çocukların ellerinden bırakmayacağı, tekrar tekrar okutmak/okumak isteyecekleri bir kitap değil. Hoş, eğlenceli ama kapağı tekrar açılmadığı için kısa sürede kitaplığımızdan çıkmaya aday bir kitap.