Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Ismail Ilkkurşun Tarafından Yapılan Yorumlar

20.03.2015

Osmanlı Devletinin kuruluşu üzerine yazılan özgün bir eser. Anadoluda Beylikler arasında geçen iktidar mücadelesini ve Osmanlının müstakil devlet olmasını anlatıyor. Bu kitap okunmadan Osmanlı tarihi anlaşılamaz.
02.02.2013

Tevrat- Zebur- İnciller ve Kur'an Açısından Sosyal Yaşam ve Dini Kavramlar kitabını sizin vasıtanızla şimdi aldım. önsözünü okmaya başlayınca hayal kırıklığına uğradım. Yazar Ömer Rıza Doğrul için diyanet işleri başkanı sıfatını kullanmış. Ömer Rıza Doğrul hiç diyanet işleri başkanı olmadı ki.
14.01.2010

Alphonso de Lamartin in Türkiye tarihi evvelce Tercüman eserlerinde yayınlanmıştı. O zaman kitap bir takım değişikliklerle ve bir kısmı çıkartılarak yayımlanmıştı. Maalesef yine aynı şekilde yayına sunulmuş. Birinci cildin 30 uncu sayfasında dipnotta yazar bunu açıkça yazmış. Aynı dipnotta Alphonso de Lamartin e saygısızlık yapılması da hiç şık olmamış. Bu hususların düzeltilmesini umuyorum.
08.09.2005

Bu kitap ile ukrayna da ve rusyada yaşıyan urumlardan yani hıritiyan Türklerden haberdar oldum. Yunanistana göçmek zorunda kalan Karamanlı hristiyan Türklerden haberim oldu. Hafif bir iç burukluğu ile merakla okudum. Yazanlara ve yayınlıyanlara teşekkür ederim.