Toplam yorum: 3.285.372
Bu ayki yorum: 6.899

E-Dergi

egeada75 Tarafından Yapılan Yorumlar

09.05.2015

Yazarın tüm kitaplarını okudum.Hepsinde birbirinden güzel konu işlemiş,kitabı okumadım adeta yaşadım. Fakat bu kitap beni pek tatmin etmedi. Sanki biraz ticari kaygı ile aradan çıkmış gibi. Kısmen hayal kırıklığına uğradım.Yinede bir sonraki kitabını sabırsızlıkla bekliyorum.
02.11.2012

Kitap çok mistik ve ürkütücü başlıyor fakat içindeki iki farklı öykü var. İkiside çok sürükleyici sonundada kendinizle yüzleşiyorsunuz. Alevi inancından bahsediyor fakat anlattığı daha çok caferi mezhebiyle ilgili oralarda biraz saptırma var. onun dışında 3 günde bitirilecek keyifli bir kitap.
01.11.2012

Bir solukta okudum.Süprizlerle başlayıp süprizlerle bitiyor. Hayata dair çok fazla mesaj aldığım bir kitap.Herkese tavsiye ederim.