Toplam yorum: 3.284.926
Bu ayki yorum: 6.432

E-Dergi

kahinm Tarafından Yapılan Yorumlar

22.11.2016

Cesaret nedir, cesur kime denir ve cesur nasıl olunur, sorusunun cevabı bu kitapta. Bu kitabı okuyunca cesaret kavramını geçmişte çok bilmediğimi fark ettim. Cesaretin tanımı toplumda, efsaneler üzerine kurulu. Kimse cesaretin ne olduğunu tam olarak bilmiyor.
11.08.2016

Kitabın tercümesi bana göre kötü olsa da, içeriği yönünden arabuluculuk ve müzakere konusunda Türkiye'de temel eserlerin en başında geliyor. Bunu okuyan her türlü müzakerede teklifinin içeriğinin nasıl düzenlenmesi gerektiğini, uzlaşmaz insanlara yaklaşımın nasıl olması gerektiğini ve tekliflerin altında yatan nedenlere nasıl ulaşılabileceğini öğrenmiş olur. Kitabın basımı çok yapılmıyor. Bu nedenle kitap piyasada bir var bir yok.
11.08.2016

Kitap içerik olarak anlaşılması biraz zor konulara değiniyor. Kitabı anlayabilmek ve faydalanabilmek için pek çok yeri defalarca okudum. Bu kitabın yanında benzer konulara değinen ve hatta bu kitabı referans alan başkaca kitaplar da okumam gerekti. Ancak bu kitabın bana kattığı şeyler çok fazla. En basitinden insanların karar verirken hiçte rasyonel olmadıkları, tam aksine insanların kararlarının(seçimlerinin) nasıl kolaylıkla manipüle edildiğini temel nedenleri ile anlayabiliyorsunuz.
26.06.2013

Harika bir eser. Tercümesi mükemmel. Bu kitap kutsal sayılan kuran ve hadislerden sonra dikkate alınması gereken başucu eserlerinden birisidir.