Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

adnnbyrk Tarafından Yapılan Yorumlar

15.03.2025

Her satırını hissederek okuduğum nadir kitaplardan biri. Tavsiye etmemek mümkün değil.
15.03.2025

Malesef hiç beklediğimi bulamadım. Ferhan Şensoy etkisinde yazıldığını zaten yazar belirtmiş. Ancak sıkı okuyucular aynı tadı alamayacaklar.
10.07.2016

Eser hanım kendi deneyimlerini aktarmış.Akıcı bir kitap.Dil öğrenimine bakış açınızı tekrar gözden geçirmenize yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Bence alınıp incelenebilecek güzel samimi içeriğe sahip bir kaynak.Tavsiye ediyorum.
13.04.2015

Aslına bakarsanız çok akıcı bir kitap değil.Ama farklı düşündürüyor.Farklı düşündüren kitap iyidir.Farkında olduğunuzu sandığınız birçok şeyi yeniden sorgulatıyor.Buradaki tavsiyeler ile okumuştum.Tavsiye ediyorum.
08.04.2015

Çok beğendiğim akıcı bir roman.İlk defa yazarın bir kitabını okudum.Bende, gerçekten güzel bir izlenim bıraktı.Ara ara diyaloglarda, mizahi cümlelerin kullanılması da, okuyucuyu esere farklı bir şekilde daha çekmeyi başarıyor.Her yönüyle pişman olmayacağınız bir eser.Tavsiye ederim ilk fırsatta okuyun.