Toplam yorum: 3.285.218
Bu ayki yorum: 6.744

E-Dergi

Yunus Yıldırım Tarafından Yapılan Yorumlar

16.02.2019

Çocuğun anne baba için bir eşya gibi olmasından daha çok yeni, ayrı, değerli ve özgün bir kimlik oldugunu hissettiren ve çocuğu bu bilinçle yetiştirmek için ipuçları sunan bir kitap. Anne babalara tavsiye ettiğim gibi anne baba adaylarına da tavsiye ederim.
13.02.2019

Yeni başlayanlar için hele de yanlarında bu kitaptan kendilerini çalıştıracak biri varsa temel seviye için güzel bir kitap.
10.07.2014

İslam ümmeti olarak biz müslümanlar inandığımızı söylüyoruz ama büyük bir çoğunluğumuz neye, niçin inandığını bile bilmiyor. İşte kitap tam bu noktada:
müslümanların bir an önce kendilerine gelmeleri, kaynak olarak asıl kaynak olan Kur'an'a yönelmeleri, Muhammed (as) ın Sünneti üzere yaşamaları;
bunun da ancak sorgulayarak, tefekkür ederek, neye niçin inandığını bilerek, delillendirerek, hissederek ve içselleştirerek mümkün olacağını dile getiriyor.
İslami anlamda kaygısı olan herkese tavsiye ederim.