Toplam yorum: 3.284.917
Bu ayki yorum: 6.423
E-Dergi
Blaires Tarafından Yapılan Yorumlar
Üniversite'den hocama ait iyi hikâyeler barındıran kitap. Son hikâye olması lazım evet düğün içeren. En çok ondan etkilendim. Ama sonunu bitirmeyi okurlarına bırakan dizi, film, kitap vs. hiçbir zaman çok sevemedim. Bu beni rahatsız ediyor. Sevdiğiniz şeylerin yıllar sonraki hallerini bilmek istiyorsunuz bir zaman sonra.
Dedektiflik içeren romanları seviyorsanız eğer kesin tavsiye. Rowling devam niteliğinde bir kitap daha yazıyor bundan sonra. Ben dedektif ve asistanı arasındaki bağı çok sevdim. Gayet güzel işleniyor konu. Kafa bulandırmıyor.
Çoğu kişi tarafından eleştirilse de ben çok iyi bulmuştum romanı. Kesinlikle heyecanlı bana göre ve okunası. Her zamanki Rowling, kendisini okutturuyor.
Genel olarak ne anlattığı belli olmayan kitaplar kategorisine girse de bana göre iç dünyamı yansıtan bir kitaba dönüşmüş. Malum ziyaret esnasında yapılan konuşma da cabası. En çok o kısmı beğenmiştim. Kafa dağıtmak istiyorsanız okuyabilirsiniz ama bu ne ya diyecekseniz okumayın, hoş okumadan da bilemezsiniz. Böyle bir kitap işte. Okuyanı da ikilemde bırakan.
Eğer iyi hissetmediğiniz bir dönemdeyseniz okumanızı tavsiye etmem. İçerik olarak dönemine göre farklı. Karakterler vs. sinir bozucu yanları da mevcut. Bana Sabahattin Ali'yi hoş hatırlatmıyor bu eser niyeyse.