Toplam yorum: 3.284.917
Bu ayki yorum: 6.423

E-Dergi

Güler Karapolat Tarafından Yapılan Yorumlar

06.09.2022

Ben de kitabı okuyup yorumladım ama sizin kadar detaylı ve iyi bir analiz sunamadım. Bu detaylı analizleri yapmak için aldığınız bir eğitim ya da okuduğunuz kitaplar var ise öğrenmek isterim. Bir eseri bu kadar detaylı şekilde yorumlayabilmek isterim.
25.07.2022

Keşke ben yazabilseydim dediğim kitap. Dili, anlatımı, asla birbirini tekrar etmeyen hikayeleri ile okumaya doyamadığım kitap. Yazarın yeni eserlerini umutla bekliyorum.
08.06.2021

Çok beğendiğim bir ajanda öncü ve devam çalışmalarını takip ediyorum. İçinde her ayın başında arketiplerimiz yer alıyor.
08.06.2021

Esra Türkekul iki kitabını da okuyup sevdiğim ve keşke yaşayıp yeni kitaplar yazabilseydi dediğim bir yazar. Kitaplar bildiğim iki yer olan Kapalıçarşı ve Caddebostan'da geçiyor. Ana karakterin geçtiği sokaklardan birlikte geçebilmek, anlattığı yerleri gözünüzde canlandırabilmek güzel bir his. Karakter anlatımları da gözünüzde o karakteri canlandırıyor. Cinayetin çözümlenmesi ise oldukça değişik bir şekilde oluyor. Okumanızı öneririm.
05.10.2018

Hafif,kolay okunan,umut aşılayan bir kitap.Büyük bir edebi eser değil,böyle bir vaadi de yok. Debbie Macomber'ın yazdığı tüm kitaplar gibi mutluluk aşılıyor.