Toplam yorum: 3.285.372
Bu ayki yorum: 6.899

E-Dergi

KY-1349748 Tarafından Yapılan Yorumlar

30.07.2012

Çok güldüm isyankar Elif Şafak okuyucularına. Alacakları kitabın içeriğinden bihaber hemen ilk haftadan çok satan olmasını sağladılar; daha önceden okuma şansları olan yazıları büyük ihtimalle okumamışlar. İyimser olanlar yazıları beğenmiş -gibi davranıyor- bence kandırıldıklarıyla kaldılar. Ya da marka kıyafet giyip hava atanlar gibi onlar da marka kitapla gezmenin tadını çıkarıyorlardır.
15.07.2012

Saramago'nun dine takdığı son çelme. İnsanı güldürüyor, ama parodisi olduğu metinler de az gülünç sayılmaz hani. Bu kitabın Saramago'nun kaleminden çıkan bir eser için basit olduğu doğru ama daha derin bir eser vermeye kalksaydı yarım bir kitaba razı olmak zorunda kalabilirdik. Kitabı beğendiyseniz, incil hakkında bilgi edinip İsa'ya Göre İncil ile devam edin derim.
03.06.2012

Kitap sahip olduğu şöhreti kesinlikle hak ediyor. Basım, kağıt, çevirmen Can Yayınları kalitesinde, tabii kapak da. Keşke böyle özel kitaplara daha orijinal kapaklar tasarlasalar.