Toplam yorum: 3.253.615
Bu ayki yorum: 5.641

E-Dergi

nihal Tarafından Yapılan Yorumlar

21.03.2015

birbirinden tamamen farklı iki insan olarak görünen Molly ve Vivian'ın acıklı,yorgun hayat hikayesi... Ortak noktalarda hiç beklenmeyen anlarda bir araya gelen iki kadının muhteşem dokunaklı hayatı.
11.03.2015

Sarah Jio yine şaşırtmadı,harika bir kitap daha.Müthiş kurgusu yine okuyucuyu kendine çekiyor. Sayfaları bir an önce çevirmek için can atacaksınız. Diğer kitaplarında da olduğu gibi heyecan okurken artıyor.
20.01.2015

içinde sevgiyi,aşkı,arkadaşlığı,anneliği barındıran müthiş bir roman... Sarah Jio karakterleri çok güzel anlatıyor,diğer romanlarında ki gibi.kesinlikle okumanızı tavsiye ederim
21.09.2014

Kesinlikle harika bir kitaptı.Arkadaşlıkların,dostlukların ve büyük aşkların savaş sırasında ki müthiş hikayesi...
10.03.2014

Çok geç sahip olduğum bir roman oldu.Ama keşke önceden okusaydım da demiyorum.Çok güzel bir kitap.İnsanı kendisiyle , geleceğiyle , geçmişle yüzleştiren bir roman. Hayatın soğuk nefesinden 2 gün sıyrılmak güzeldi.Teşekkür ederim KAHRAMAN TAZEOĞLU.