Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Evren Demirel Tarafından Yapılan Yorumlar

12.10.2005

Taa olarak emin olmamakla berbaer sanırım Ayşe Kulin'i Ayşe Kulin yapan kitaptır.Gerçek bir hayat hikayesi üzerine yazılmış romanda duygular o kadar doğal anlatılmış ki herkesin içinde kendini bulabilmesi ve herkesin kendi içinde görmek istediği güven ve cesarete sahip kahramanımız kitaba başarıyı getirdi diye düşünüyorum. Bunun yanısıra okurken kitabın anlatımı ya da anlattıkları insanı hiç zorlamıyor.
11.10.2005

Bir roman insana ne katabilir sorusuna yanıt olabilecek bir kitap.Günümüz gençliğinde son derece ciddi bir problem haline gelen uyuşturucu madde bağımlılığını en ince ayrıntısına kadar anlatan sonuçlarını bir film izlermişcesine gözler önüne seren basit anlatımıyla ilkokullarda dahi okutulması gerektiğine inandığım bir kitap Eroin.Hem konunun önemi hem kitabın kalitesi açısından tavsiye ederim.
10.10.2005

Balayı kolay okunan,güzel bir polisiye romanı.Güzel olmakla beraber kitaba çok büyük beklentiler yüklemek yanlış olur bence.Güzel kurguları içinde barındırsada insanın üzerinde çok büyük bir etki bırakmadığı kanaatindeyim.Deyim yerinde olursa çok güzel bir ''plaj kitabı'' diyebilirim.
19.01.2005

Bir çok kitap okuma alışkanlığına sahip olmayan arkadaşa tavsiye edilebilecek bir kitap.Birçok denememde sonuca ulaşıldığını gördüm .Akıcılık,şiirsellik,rarih ne arasanız var bu kitapta.
09.08.2004

Önceleri insana hiç bitmeyecekmiş gibi gelen aile ağaçları ve isimler sıralanıyor.Bu durum takriben 60 sayfa kadar sürüyor.Tam 'yeter artık' diyeceğiniz noktada öyle bir arkası arkasına geliyor ki olaylar kitap bittiğinde başlardaki düşüncelerinizden eser kalmıyor.İyi ki okumuşum denilecek bir kitap.