Toplam yorum: 3.285.373
Bu ayki yorum: 6.900

E-Dergi

Tavlazarii Tarafından Yapılan Yorumlar

21.09.2014

Tanpınar'ın en mükemmel romanlarından biri. Okurken farklı bir boyuta taşıyor insanı. En olmaz işleri olur kılıyor. Moralimin çok bozuk olduğu zaman okumuştum. Elimden tutup kaldırdı beni. Tanpınar hayranı olduğum için adını soy adını yazsa bir kağıda roman diye aylarca okurum. Kelimelerle büyü yapan tek romancıdır ülkemizde, kıymetini bilelim.Okuyalım, okutalım :)
13.07.2013

Edebiyatla ilgilenen herkesin okuması gereken bir kitap.Gerek Huzur'dan(Tanpınar) gerek Matmazel Noraliya'nın koltuğu kitaplarından alıntılar bulunmakta ve bu romanlara ve tat katmıştır yazar.Okunulması ve okutulması gereken bir kitap.
08.01.2013

mükemmel ötesi bir kitap çok farklı elime aldığımda okumak istememiştim sayfalarda kaybettim kendimi çok iyi herkesin okması gerekli ve kitaplığında olmalı
06.01.2013

mükemmel bir kitap Alacakaranlık serisinden bile daha güzel başlarda karışık ama zamanla alışıyosunuz olaylar çözülünce bitmesini bile istemiyorsunuz