Toplam yorum: 3.284.845
Bu ayki yorum: 6.351

E-Dergi

MERVE Çelik Tarafından Yapılan Yorumlar

23.02.2025

bir cocuk kitabi dusunun ;icinde buyuk kucuk herkese mesaji olsun ,icinde macerasiyla meraki birlikte kitap sonuna kadar canli tutsun, icinde sonuna geldigini sayfa sayisinin azligindan fark edip uzuntu tasitsin.
iste hepsini iceriyor bu kitap.
teşekkürler sayin yazarimiz.
sayende cok guzel bir kitap okudum.
gonul rahatligiyla herkese onerebilirsiniz alin aldirin.
28.12.2020

iran edebiyatından bir eser, ancak ülkesinde dışlanmış farklı fikirlerinden dolayı kovulmuş bir yazar..sanırım halen yasaklılar listesindeymiş..
yazarın iç dünyasını tam olarak kitapta görebiliyoruz.
farklı bir roman ,az sayfasında çok yoğun çözümlemeler sunmuş.
28.12.2020

sevgi, bir başkasının iyiliğini değil mutluluğunu önemsemektir.
çok keyif alarak okuduğum bir kitap oldu. zaman zaman görüşlerine katılmadıgım yerler olsa da insana farklı yönlerden düşünme becerisine katkıda bulunuyor.
28.12.2020

Bu alana ilgi duyanların işte benim kitabım budur, diyerek evlerinin en güzel köşesine koyacağı kitaptır, şahsen ufkumu açarak bakış açılarımı ve araştırma merakımı canlandırdı.
28.12.2020

her kesimden insana hitap edecek ilgisini çekecek bir eser.hocanın söylediği müzikleri,dediği yerleri araştırmak da ayrı bir zevk .