Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

yasa Tarafından Yapılan Yorumlar

05.12.2025

sert mülayim; kitap genel okuyucuya hitap etmez haklısınız ben de onu demek istemiştim. "Konu, dönem ve aktörleri hakkında belli bir altyapı" sı olan kişinin zaten bu kitaba hiçbir şekilde ihtiyacı olmaz, "ideolojik gözlüğün camı çok kalın" olan kişi bu kitabı satın almaz, zahmet edip okuyup yorum yapmaz.
Kitap yorumlarının yapıldığı bir yerde eleştirmenin, katılmadığı yorum karşısında, kişisel hırslarını öne çıkararak, tanımadığı yorum sahibi hakkında öznel yargıda bulunması yerine kitaba odaklanması daha sağlıklı olacaktır.
04.08.2021

Olaylar kopuk kopuk anlatılmış, kronolojik sira yapılmışsa da, bütünsellik sağlanamamış, gereksiz yere çok fazla isim kullanılmış, bu da konunun özünden uzaklaşmasına yol açmış, yazar kullandığı adları ve anlattığı olayları, sanki okuyucu daha önceden tanıyor ve biliyormuş gibi anlatıyor, tavsiye etmem, başka bir kaynaktan yararlanilmasinda fayda var.