Toplam yorum: 3.284.589
Bu ayki yorum: 6.095
E-Dergi
CK. Tarafından Yapılan Yorumlar
Hayatta kalmaya çabalıyoruz, adeta bir sinek kuşu misali. Peki bu çaba ve telaşe içerisinde, hayatı kaçırdığımız olmuyor mu hiç? Sahi, hayat neydi? Ortalama 60 sene bulunduğumuz yeryüzünde, bu çaba da neyin nesi? Hayat, bu kadar kanat çırpmaya değer mi? Charles Bukowski, bir kitabında şöyle der: “Sizi bilmem ama ben her sabah ayakkabılarımı bağlamak için eğildiğimde "Tanrım yine mi?" diye geçiririm içimden.” Bu eserde, sizi kendinizi sorgulamaya yöneltecek çok fazla unsur bulunuyor.. Kıymetli yazar ve okuyucularına, “Tanrım yine mi?” diyerek bağcıklarını bağlamayacakları nice mutlu sabahlar diliyor, keyifli okumalar diliyorum.
Yazar çok yönlü bir karaktere sahip; hayatın sıradanlığından sıyrılıp, akademik yazındaki hünerlerini edebi yazında da deneyerek okuyucuların beğenisine sunmuş. Kısa öykülerden oluşan bu eseri bir çırpıda beğenerek okuyacağınıza inanıyorum. Başarılarının devamını diler, devamını beklerim kıymetli dostum.
fahrenheit 451 çağımızın büyük sorunlarına ışık tutan distopik bir eser. kendini tekrarladığı ve okunması zor olan kısımları da var; bir solukta onlarca sayfayı geçtiğiniz kısımları da var. her halükarda, okunulması gereken kitaplardan biri diye düşünüyorum. ilk defa okudum bir distopik eser, ve gerçekten çok etkileyiciydi. öğle saatlerinde başladım ve akşama bitti :)
Usta edebiyatçının bu kitabının ilk cildiyle beraber alınmasını öneririm, zira kısa süre içerisinde ikisini birden bitireceksiniz -tabi gerçek bir şiir okuyucusu iseniz.
Bir çok kitapsever tarafından gelmiş geçmiş en iyi roman olarak gösterilmekle birlikte, kitabı okuduğunuzda etkisinden bir süre çıkamayacağınızı ve sizi derin düşüncelere sevk edeceğini iddaa ediyor, şiddetle tavsiye ediyorum. Okuyun, okutun efendim.