Toplam yorum: 3.285.373
Bu ayki yorum: 6.900

E-Dergi

materks Tarafından Yapılan Yorumlar

25.02.2014

ahmet umitin ilk kez bi kitabini okudum tarzi biraz degisik geldi bastan cok sarmadi ama iyiki bitirmisim cok begendim kesinlikle tavsiye ediyorum.
25.02.2014

psikolojiye ilgi duyanlar icin guzel bir kitap.ben cok begendim ve akiciydi bana cok sey ogrettigini dusunuyorum vakalar bence cok ilgincti kesinlikle tavsiye ediyorum.
25.02.2014

kesinlikle begenmedim hatta yarida biraktim bitiremedim bile cok sikici bir kitapti tavsiye etmiyorum.
25.02.2014

yazarin bu kitabinida cok begendim fakat bogurtlen kisi kadar etkilenmedim birazda tarzla ilgili ama tavsiye ederim bos bi kitap degil kesinlikle.
25.02.2014

sarah jionun 3 kitabinida okudum bence cok iyi bir yazar ve bu kitabida beni cok etkiledi anlattigi ask hikayesine hayran kalmamak elde degil siddetle tavsiye ediyorum:-)