Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

filiz_can Tarafından Yapılan Yorumlar

20.05.2014

Kitabın adının ve içeriğinin aynı anda birbirine özdeşleşebilen nadir kitaplardan olduğunu söyleyebilirim.
Sohbet tadında yazılması kitabı akıcı,sürükleyici yapmakla beraber sorulara verilen cevaplarda bir o kadar net ve akılda kalıcı.
Hayatın içinde tökezlendiğimizde elimize alabileceğimiz ana kaynak önce KURAN-I KERİM olmakla birlikte anlamakta aciz kadığımız konularda ise destek kitaplardan birisi olma niteliğinde bir kitap.
Bu kitabı başucu kitaplarımın arasına ekliyorum.
12.05.2014

Musevilik,Hristiyanlık,sekülerlik,Isa vs. hakkındaki daha önce öğrenilmiş/öğretilmiş bilgilerimizi altüst ederek bu kavramlara yeni bir bakış açısı oluşturan bir kitap.Dili ve terminolojisi ağır olmasına rağmen her okuyuşta kavramlar akılda yerleştikçe insanı düşünmeye , araştırmaya ve daha önce öğrendiğimiz tüm bilgileri sorgulamaya sevk ediyor.
29.04.2014

Kitap akıcı ,sürükleyici ve bir sonraki sayfayı merak ettirecek şekilde bir uslup kullanılarak yazılmış.Konunun başlı başına gizemlerle dolu olmasına rağmen, yalın bir dil ile anlatılırken, kişinin kendi içerisinde merak duygusunun hep canlı tutulması bu kitabı okunmaya değer kılıyor.