Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

acemi_yazar Tarafından Yapılan Yorumlar

29.03.2014

herkesin nefsi ağır gelir kendine ama sen gerçeklerin yapman gereenlerin farkında mısın? Aslında önemli olanda o değil mi umurt her zaman yok mudur? neye dokunmak istiyorsun hayatın boyunca seni iyiliğe götürecek olana mı nefsini doyuracak olana mı...anlatımı sade gayet açık ve akıcı olduğundan dizi tadında gözünde canlandırark sahneleri tek tek bitiyor hemen :)
29.03.2014

bu dünya birçok şeyin yansıması değil mi aslında...insanın içinde tuttuğu bırakıp gittiği ya da besleyerek büyüttüğü duygular değil midir anlam kazanan..karanlıkları görmeden ışığın kıymetini nasıl anlayacaksın en zor anlarında bile sabretmelisin HAYATIN IŞIKLARI YANINCA değişecek her şey ama seninde kendi ışığını yakman gerekmez mi?peki şimdi senin hangi duygular barınıyor içinde merak ettin mi o zaman tam sana göre bir kitap anlatımı akıcılığı bir sonraki sayfaya geçmek için sabırsızlandırıyor insanı
29.03.2014

insanı derin düşüncelere daldıran dünyanın amacını ne içi yaşadığını sorgulatan herkesin bulması gerektiği bir kayıp gülü olduğunun muhteşem timsaliiiii....nereden bakarsan bak sana birşey katacak bir kitap herkes okumalıııı diye düşünüyorumm
28.03.2014

Yaşamda görmezden geldiğimiz ölümü John gözler önüne seriyor ve iki küçük çocuğun istediğinde her şeyi yapabileceğini kanıtlıyor.Kurgu sayesinde okumaktan bıkmadığım,bir sonraki sayfaya geçerken heyecanlandığım bir roman.Okunmaya değer bir roman.
28.03.2014

Raif efendinin yaşadığı iç monolog okunmaya değer.Maria'ya olan aşkı imrenilecek kadar sıcak ve Sabahattin Ali'nin üslubuyla okunmaya değer bir roman.Tek gecede bitirebilirsiniz.