Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

melek_anne Tarafından Yapılan Yorumlar

31.10.2015

Kesinlikle çok güzel bir anı kitabı, insanın yüreğini ısıtan okurken kendinizi o anıların kahramanı olarak görebildiğiniz ve yazarla tanışma isteği duyacağınız bir kitap, herkese tavsiye ederim :) Boğaziçi Görme Engelliler Teknoloji Labaratuvarı'n da (GETEM) seslendirlmiş eserlerden olduğunu da biliyorum.
14.08.2010

Arkadaşlar size tavsiye edeceğim harika bir eser, içinde ihtiyacımız olan herşey var. Eskiye özlem, geleceğe umutla bakış, hoşgörü, vefa, akılcılık, araştırma ruhu, merak, doğallık, samimiyet, farkında olmak, vs.vs
Ülkemizde hatta tüm dünyada kucaklaşmaya bu kadar ihtiyaç duyulan dönemde _ evet yaa...neden olmasın, bu budur dedirten iç ısıtan bir eser. Artısıyla eksisiyle bizim olan DoğuAnadolumuz ve yöre insanımız, unutulmaya yüz tutan değerler.