Toplam yorum: 3.284.917
Bu ayki yorum: 6.423

E-Dergi

KY-2048443 Tarafından Yapılan Yorumlar

25.10.2021

sevgili Sinan Yaşar, altı yaşındaki bir çocuğun bu kitabı bitirdiğinde gözlerindeki heyecanı görseydiniz durup dinlenmeden kitap yazardınız. elinden bırakamadı oğlum. çok teşekkürler.kitap kurdu minikler bayılacak.
29.08.2021

oğlum ve ben çok sevdik .ozellikle yumuşak nahif bir yapisi sebebiyle eleştirilere maruz kalan hatta zorbalığa uğrayan çocuklar kendilerinden bir şeyler bulacaktır.
19.03.2018

Kitap çizimleri ve hikayesi ile çocukları kendine çekiyor. ama verilen şu mesaj bana doğru gelmiyor. kendimizi değerli hissetmek için başkalarının onayına ihtiyacımiz yok. birilerii sizi kesfetmese de sizler herbiriniz biriciksiniz çocuklar! 2,5 yaşındaki oğlum kitabı seviyor ama ben sonunu böyle bitiriyorum .piti pat zaten çok özeldi diye.
09.01.2017

doğa egitimi adına, cocuguyla etkili ve verimli zaman geçirmek isteyen anne babalar icin , özellikle mevsimlere göre dışarıda neler yapabilirim diyen ebeveynler için mutlaka okunması gereken bir kitap.