Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930

E-Dergi

ayselertan Tarafından Yapılan Yorumlar

16.06.2025

Kekeme Kaplumbağa Çelikyelek, inancın, cesaretin ve gayretin masalı. Kusurlu sandığımız her şey sevgiyle ve hoşgörüyle sarmalandığında iyileşir.
Başarmak için hıza değil istikrarlı olmaya ihtiyacımız var, der o.
16.06.2025

Sallanan dişini çıkaracak birini ararken çocuklar dostluğu, güveni, yardımseverliği; yanı sıra pek çok hayvanla ilgili ilginç bilgileri de öğrenecekler.
25.04.2025

Timaş'ın gençlik romanlarına bayılıyorum bu da onlardan biri. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan bir çocuğun hem kendi hem çevresiyle savaşını ve mükemmeliyetçi, aynı zamanda ailesi dağılmış bir kızın kendini bulma yolculuğu ile babasına kendini sevdirebilme çabası. Okunmalı.
25.04.2025

İntikam duygusunu o günün anlayışı içerisinde çok iyi işleyen bir oyun. Ama ben çok sıkılarak okudum. Sanırım tiyatro yazım türü ilgimi çekmediği için
25.04.2025

Fikir o kadar hoşuma gitti ki. Öykü akıcı, eğlendirici ve keyifli. Öğretici yanını es geçmemek lazım.