Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220
E-Dergi
gmz58 Tarafından Yapılan Yorumlar
Kadınların her yaşta gereksinim duyacağı bir yaşam kılavuzu… Kadınları ve yaşadıkları zorlukları iyi bilen biri tarafından kaleme alınmış, zenginleştirici bir yaşama kılavuzu bu kitap.
Hem klasik tıp hem de kanıtlanmış tamamlayıcı tedavilerin aktarıldığı; beslenme, egzersiz, güzellik ve cilt bakımı da dahil pek çok konuda ipuçları içeren bu kılavuz, yaşınız kaç olursa olsun, kendinizi iyi hissetmeniz için size yardımcı olacak bir başucu kitabı. Ne de olsa her kadın iyi yaşamayı hak ediyor!
En yakınınızdaki kadınlara bir kez daha bakın! Bu kez daha dikkatli ..Yalnızca gözlerinizle değil,aklınızla ve kalbinizle de.Kadınlar yarım kalmasın! karakterler çok etkileyici,dil akıcı çok beğendim
ismi çok iddialı olan bir kitap büyük bir merakla almıştım ama umduğumu bulamadım.İstatistik ve araştırma sonuçlarıyla dolu bir kitap.Üstelik araştırmalar Amerika'da yapıldığı için bizim toplumumuzla pek uyumlu değil
Kadınların Gülümseyişi Tanrı'nın bizlere bir armağanıdır ve her aşk bir kadının gülümsemesiyle başlar..Kelimenin tam anlamıyla Parisli bir kitap.Kurgu güzel,dil akıcı bir solukta okudum.Sımsıcak bir aşk hikayesi okumak isterseniz hemen bu kitabı edinin derim .
hayatın içeriğine ve biçimine katlanamayanlar için başucu kitabı..son derece sürükleyici..tutunanların anlayamayacağı gerçeklikte,tutunamayanlar içinse defalarca okunacak bir eser..