Toplam yorum: 3.253.599
Bu ayki yorum: 5.625

E-Dergi

gozde_turker Tarafından Yapılan Yorumlar

09.04.2018

Her yaşta okunması gereken bir kitap.Çocuklara da mutlaka okutulmalı veya masal diye okunmalı.Satır aralarında yetişkinler için de çok güzel detaylar var. Çocukların hayalgücünü geliştirmesi açısından da çok önemli.
25.01.2018

Anlatımı çok hafif, konu basit gibi görünmekle birlikte içerik olarak oldukça dolu bir kitap.Keyifle okunuyor. Kişisel gelişim kitabından hoşlanmayan ancak hayatın içinden birşeyler bulmak isteyenlere önerebilirim.Zaman zaman oldukça dokunaklı, okurken yer yer gözlerim dolmadı değil.
25.01.2018

Stefan Zweig sevenlerin dışında, yazarla tanışmak isteyenler için de önerebilirim.Bir kadının platonik aşkını , bir erkeğin bu kadar güzel anlatması inanılmaz.Gerçekten okurken çok etkilendim.
22.01.2018

Ahmed Arif'in aşkını sonuna kadar hissedebilirsiniz. Kafka, Stefan Zweig vb şu an için aklıma gelmeyen yazarların mektup temalı kitaplarından hoşlanıyorsanız kesinlikle okumalısınız.Kitapta anlatılan duyguları sonuna kadar hissediyorsunuz.Üstelik akıcı olduğunu düşünüyorum. Anlatım olarak ayrıca keyif veriyor.
20.01.2018

Oldukça akıcı, sonuna doğru roman şaşırtıcı ve sürprizler ile dolu bir kitap. Stefan Zweig ile tanışmak isteyen herkese tavsiye ederim.Her sayfayı bitirdikten sonra diğer sayfaya geçmek için sabırsızlandım. Bir solukta okunuyor.