Toplam yorum: 3.284.947
Bu ayki yorum: 6.453
E-Dergi
heyhat020 Tarafından Yapılan Yorumlar
Sağlık konusunda çok güzel bir kitap.Kan grubuna göre beslenmeyi anlatıyor.Benzetmeleri çok hoş anlaşılır yalın bir dili var.Hastalıkların sebebi, hastalıklardan nasıl kurtulacağımızı, beslenme konusunda yaptığımız yanlışları gözler önüne seriyor.Kaynak olarak İbni Sina’nınEl Kanun Fit Tıp Aidin Salih’in Gerçek Tıp gibi kitapları alıyor.Anlattıklarını hadis ve ayetlerle destekliyor.Uygulanabilir tavsiyeleri var.
Gerçekten çok güzel ve akıcı bir kitap felsefeden hoşlanmama rağmen severek okudum.Lisedeki ahlak dersleri için yazılmış bir kitap olduğu için tanımlarla dolu olmasına rağmen insanı sıkmıyor.Yazarı yeni tanıma rağmen okunması gereken bir yazar olduğunu düşünüyorum özellikle de öğretmen için.Yazarın bir de Türkiye’de Maarif Davası diye bir kitabı varmış onu da mutlaka okunması gerektiğini düşünüyorum öğretmenler için.
Gerçekten içi ısıtan sıcak bir hikaye.Sanki bizi yansıtan bir hikaye.Ailesinde kendi ailemi akrabalarında kendi akrabalarımı buldum. Üniversiteyi kazanma hikayesinde kendi hikayem vardı.Hakkari’ye gittiğinde hissettiklerini okurken Van’a ilk atandığım da hissettiklerim öyle bizden öyle güzel bir hikaye.
Olay örgü muhteşem okunabilir kitaplar arasında yazarın hakettiği değeri görmesini isterim