Toplam yorum: 3.284.427
Bu ayki yorum: 5.933

E-Dergi

mnrtasdemir Tarafından Yapılan Yorumlar

06.02.2026

Yıllar önce okumuştum bu romanı ama çeviriyi beğenmemiştim. Bu çeviri gerçekten muazzam. Eser zaten bir başyapıt, üstüne ne söylenebilir ki? İyi bir çeviriyle okubduğunda çok daha etkili oluyor.
04.02.2025

Bir gazeteci gözüyle yazılmış olsa da aynı zamanda bir hikayenin içindeymişsiniz gibi hissettiriyor.
04.02.2025

Üniversitede sosyolojiye giriş dersi için okumamızı istemişti hocamız. Çok severek okuduğumu hatırlıyorum. Bu yüzden arkadaşıma da doğum günü için hediye ettim. O da severek okudu. Aşk üzerine bambaşka bir bakış açısı kazanacaksınız.
08.01.2021

Kitap oldukça sürükleyici ve kendi evrenine sizi hemen çekiyor. Vermek istediği mesajı usulca vererek rahatsız da etmiyor üstelik.
02.04.2020

Derin bir felsefesi olmakla birlikte okuması oldukça kolay bir kitap. George Orwell’ın kitaplarında yüzümüze çarpan sert gerçeklik duygusu karşımıza bu kitabında da çıkıyor.