Toplam yorum: 3.285.373
Bu ayki yorum: 6.900
E-Dergi
FlyCngz Tarafından Yapılan Yorumlar
2. Kitapta bir filme daha iyi adapte olmuş gibiydim. Okurken kendinizin bir filmin içinde hissediyorsunuz. Her bölümünü merakla okuyup bitireceğiniz bir kitap.
Hep hayalini kurduğum şeydir geçmişe dönmek ve o farkındalıkla yeniden yaşamak. Kitabın konusunu okuduğumda işte bu benim hayalim dedim. Bir süredir çok fazla kitap okumuyordum bu kitapla tekrardan roman okumaya başladım. her sayfasını merakla çevirerek okuyacağınız akıcılığıyla ve sürükleyiciliğiyle çok kısa bir sürede bitireceğiniz bir roman.
Başta acaba acıklı mıdır diye tereddütle başladım. Fakat okudukça kitap beni çok sardı içten ve samimi geldi adeta kitabın içinde bir yerlerdeydim bende.
İlk bakışta kapak fotoğrafıyla olsun daha sonra konusuyla ilgimi çeken bir kitap oldu yorumlarında olumlu olmasından dolayı düşünmeden iki kitabı satın aldım. Fakat konusu ilginç olmasına rağmen anlatımı beni çok fazla sarmadı romanın gerçekliğine çok fazla adapte olamadım okurken ara ara aklım başka düşüncelere daldı neyseki ortalarından sonra en azından ne olacağını merak ederek okudum ve bitirdim. Yarın devamı olan hafızaya başlayacağım bakalım o beni ne kadar sürükleyecek.