Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

meryemcemiledinc Tarafından Yapılan Yorumlar

21.09.2020

Defter konusunda çok titizimdir. Çok güzel bir defter. Arkasına hiçbir kalem izini geçirmiyor bütün kalemleri denedim (asetat kalem, pilot kalem, tükenmez kalem, fosforlu kalem, keçeli kalem vs.). Ayrıca kağıt kalitesi çok iyi çok kalın ayrıca çizgileri çok hafif olduğu için dikkat dağıtmıyor ve temiz bir görüntü oluşturuyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kitapyurdu.com’a teşekkür ederim böyle uygun fiyatlı bir defteri bize ulaştırdığı için. Çünkü aynı kalitede defterler çok çok pahalı.
10.09.2019

Seminer ödevim için okuduğum kitaplardan biriydi. Bilgilendirici bir kitap lakin askeri kültürden çok tarihi savaşlara yer vermiş yazar. Eğer alıp okuyacaksanız Türklerin savaş stratejileri ve savaş tarihi açısından faydalı olabilir.
31.08.2019

Yazarın diğer kitaplarına bakınca çokta aman aman bir kitap değil. Ama aşkın saf halini akıcı bir dille anlatmış Aytmatov.
31.08.2019

Kurtuluş Savaşı döneminde, Porsuk Çayı'na yakın bir köyde yaşayan ahaliyle buraya sonradan gelmiş İstanbullu bir "yaban"ı anlatıyor.Dönemin ve toplumun yapısını anlatan çok güzel bir roman.
31.08.2019

Aslına roman disyopya romanı olmasına rağmen Ray Bradbury kitabı yazdığı günleri de eleştirir kitapta buna da spekülatif kurgu denmektedir. Yani aslında Ray Bradbury bizim geçmişimiz de kalan kendi şimdisini de yazmıştır.

Kitabı konu olarak çok sevdim ama yazarın üslubu hoşuma gitmedi bazı yerlerde betimlemeler vs. çok sığ anlaşılmazdı (belki çevirisinden kaynaklıdır bilmiyorum). Onun haricinde okuyun okutun.

Son bir söz Sokrates'ten gelsin; Sorgulanmamış Bir Yaşam, Yaşamaya Değer Değildir. Sorgulayın...